
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278088-gotuemo-aromatniy-ris-po-ugorski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278088-gotuemo-aromatniy-ris-po-ugorski
Готуємо ароматний рис по-угорськи
Дієтичний варіант поживної національної страви.

Як пише РЕДПОСТ, у різних регіонах Угорщини рецепт цієї страви може відрізнятися, додаватися м’ясо, морква, болгарський перець, інші овочі. Краще використовувати довгий рис, бо він добре зберігає форму під час готування.
Рис по-угорськи
Продукти:
- рис - 500 г,
- цибуля - 100 г,
- олія соняшнику - 50 г,
- вода - 1 л,
- червоний перцю,
- сіль,
- петрушка
Покроковий рецепт приготування
- Рис ретельно перебрати
- Промийте рис до чистої води.
- Очистіть цибулю.
- Помити цибулю.
- Пропустіть цибулю через м'ясорубку.
- Цибульне пюре пасерувати в рослинному маслі.
- Додати до цибулі червоного меленого перцю,
- Додати рису.
- Вилити частину води, щоб рис був трохи покритий рідиною.
- Накрити сковорідку.
- Тушкувати на середньому вогні не помішуючи.
- Коли рис набрякає, додайте до каструлі воду, що залишилася.
- Посипати подрібненою зеленню петрушки.
- Тушкувати до готовності.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляний суп по-ірландськи.