22.01.2025 21:49 Дмитро Колонєй
Хрумкі та ситні грінки по-німецьки
Старовинна національна страва, яка може бути гарним сніданком.
Як пише
РЕДПОСТ, сир робить грінки ситними та поживними, а поєднання продуктів надає їм багатий та цікавий смак. До того ж є можливість експериментувати, як із видом сиру, так і додаючи, наприклад, різні улюблені спеції.
Грінки по-німецьки
Продукти
-
2 яйця,
-
2 ложки молока,
-
100 г голландського сиру,
-
50 г вершкового масла,
-
багет
Покроковий рецепт приготування
-
Жовтки відокремити від білків.
-
Добре збовтати.
-
Змішати білки із молоком.
-
Цією сумішшю намочити один бік скибочок білого хліба.
-
Натерти нідерландський сир.
-
Обсипати скибочки хліба.
-
Змахати олію сковороду
-
Розігріти сковороду.
-
Покласти хліб необсипаною стороною на сковороду.
-
Підрум'янити.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0