22.01.2025  21:49   Дмитро Колонєй

Хрумкі та ситні грінки по-німецьки

Старовинна національна страва, яка може бути гарним сніданком.

    
Як пише РЕДПОСТ, сир робить грінки ситними та поживними, а поєднання продуктів надає їм багатий та цікавий смак. До того ж є можливість експериментувати, як із видом сиру, так і додаючи, наприклад, різні улюблені спеції.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Грінки по-німецьки

 

Продукти

 
  • 2 яйця,
  • 2 ложки молока,
  • 100 г голландського сиру,
  • 50 г вершкового масла,
  • багет
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Жовтки відокремити від білків.
  2. Добре збовтати.
  3. Змішати білки із молоком.
  4. Цією сумішшю намочити один бік скибочок білого хліба.
  5. Натерти нідерландський сир.
  6. Обсипати скибочки хліба.
  7. Змахати олію сковороду
  8. Розігріти сковороду.
  9. Покласти хліб необсипаною стороною на сковороду.
  10. Підрум'янити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пивні грінки по-уельськи.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день