
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277500-hrumki-ta-sitni-grinki-po-nimetski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277500-hrumki-ta-sitni-grinki-po-nimetski
Хрумкі та ситні грінки по-німецьки
Старовинна національна страва, яка може бути гарним сніданком.

Як пише РЕДПОСТ, сир робить грінки ситними та поживними, а поєднання продуктів надає їм багатий та цікавий смак. До того ж є можливість експериментувати, як із видом сиру, так і додаючи, наприклад, різні улюблені спеції.
Грінки по-німецьки
Продукти
- 2 яйця,
- 2 ложки молока,
- 100 г голландського сиру,
- 50 г вершкового масла,
- багет
Покроковий рецепт приготування
- Жовтки відокремити від білків.
- Добре збовтати.
- Змішати білки із молоком.
- Цією сумішшю намочити один бік скибочок білого хліба.
- Натерти нідерландський сир.
- Обсипати скибочки хліба.
- Змахати олію сковороду
- Розігріти сковороду.
- Покласти хліб необсипаною стороною на сковороду.
- Підрум'янити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пивні грінки по-уельськи.