22.01.2025   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277500-hrumki-ta-sitni-grinki-po-nimetski

Хрумкі та ситні грінки по-німецьки

Старовинна національна страва, яка може бути гарним сніданком.

    
Як пише РЕДПОСТ, сир робить грінки ситними та поживними, а поєднання продуктів надає їм багатий та цікавий смак. До того ж є можливість експериментувати, як із видом сиру, так і додаючи, наприклад, різні улюблені спеції.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Грінки по-німецьки

 

Продукти

 
  • 2 яйця,
  • 2 ложки молока,
  • 100 г голландського сиру,
  • 50 г вершкового масла,
  • багет
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Жовтки відокремити від білків.
  2. Добре збовтати.
  3. Змішати білки із молоком.
  4. Цією сумішшю намочити один бік скибочок білого хліба.
  5. Натерти нідерландський сир.
  6. Обсипати скибочки хліба.
  7. Змахати олію сковороду
  8. Розігріти сковороду.
  9. Покласти хліб необсипаною стороною на сковороду.
  10. Підрум'янити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пивні грінки по-уельськи.
 
←Вернуться Печать