
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277401-retsept-pisnih-golubtsiv-z-gribami-ta-risom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277401-retsept-pisnih-golubtsiv-z-gribami-ta-risom
Рецепт пісних голубців з грибами та рисом
Смачна та ситна страва за рахунок поєднання різних інгредієнтів

Як пише РЕДПОСТ голубці поєднують у собі ніжність рису, ароматність грибів та сочність капусти.
Пісні голубці з грибами та рисом
Продукти:
- 1,5 кг капусти,
- 500 г грибів,
- 200 г вареного рису,
- 300 г моркви,
- 200 г цибулі,
- 50 мл рослинної олії,
- 200 мл томатного соусу,
- мелений чорний перець,
- сіль,
- 2,5 води.
Покроковий рецепт приготування
- Вирізати качан з капусти.
- Подрібнити цибулю та моркву.
- Помістити овочі в каструлю з киплячою водою і варити.
- Періодично діставати та знімати м'яке листя.
- Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.
- Половину засмажки відібрати в інший посуд.
- У сковороду всипати гриби нарізані.
- Готувати 10 хв.
- Всипати рис.
- Посолити.
- Поперчити.
- Перемішати.
- Викласти трохи начинки на край капустяного листа.
- Повернути краї.
- Згорнути рулетик.
- Повторити процедуру з заготовками, що залишилися.
- Скласти голубці у каструлю.
- Додати засмажку, томатний соус, сіль, перець і киплячу воду. Накрити кришкою.
- Варити 20 хв.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати італійську пасту Аррабіата.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Класичні та ліниві голубці: як зробити щоб вони не розвалювалися
- Готуємо конверти з пекінської капусти
- Готуємо ароматний салат з пекінською капустою, помідорами та сиром
- Готуємо голубці з пекінської капусти
- Готуємо крем-суп із цвітної капусти без варіння
- Готуємо голубці з пекінської капусти у духовці
- Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння