
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275946-nizhniy-listkoviy-salat-sufle-z-gorbusheyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275946-nizhniy-listkoviy-salat-sufle-z-gorbusheyu
Ніжний листковий салат-суфле з горбушею
Цікава та незвичайна страва, з несподіваним, але гармонійним поєднанням ніжного суфле та насиченого смаку риби.

Як пише РЕДПОСТ, існує безліч рецептів салату-суфле з горбушею. Можна експериментувати з різними інгредієнтами та спеціями, щоб створити свій унікальний смак - додати в суфле як шар або прикрасу сир, гриби, оливки чи інші інгредієнти за смаком. Можна зробити страву більш або менш пісною, на що вплиає жирність майонезу.
Салат-суфле з горбушею
Продукти
консервована горбуша - 2 банки,
морква - 2 шт.,
яйця - 4 шт.,
цибуля ріпчаста - 1/2 шт.,
майонез.
Покроковий рецепт приготування
- Моркву помити
- Відварити.
- Остудити
- Очистити.
- Яйця відварити круто,
- Остудити
- Очистити.
- З консервів злити рідину,
- Горбушу розім'яти виделкою.
- Моркву натерти на дрібній тертці.
- Відокремити білки від жовтків.
- Білки натерти на дрібній тертці
- Жовтки натерти на дрібній тертці.
- Цибулю подрібнити.
- Викласти салат шарами, промазуючи їх майнезом: горбуша, цибуля, білки, морква, жовтки.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати каву по-румунськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Смачні салати на новорічний стіл
- Смачно та ситно: три незвичні рецепти салату Олів'є
- П'ятнадцять ідей найшвидших салатів на новорічний стіл
- Витончені канапе до новорічного столу
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Вишукані легкі салати до святкового столу