Як пише
РЕДПОСТ, це страва, продукти для якої завжди можуть бути під рукою.
Макарони з баклажанами та грибами
Продукти:
-
400гр макаронних виробів,будь-якої форми (крім вермішелі та локшини)
-
1 баклажан
-
200 гр грибів
-
1 морква
-
1 болгарський перець
-
150 гр квашеної капусти
-
4-5 зубків часнику
-
4-5ст л соняшникової олії
-
Сіль за смаком
-
0,5 ч.л.чорного перцю,
-
0,5 ч.л.суміш перців (можна додати улюблені спеції)
-
30 грн зелені:петрушки чи кінзи.
Покроковий рецепт приготування:
-
Порізати пелюстками часник
-
Підсмажити часнк на сковорідці протягом хвилини та швидко прибрати з неї у бік.
-
Баклажани порізати на невеликі шматки
-
Підсмажити баклажани на сковорідці без додавання олії
-
Прибрати зі сковороди .
-
Гриби не мити, підсмажити на сковорідці
-
Прибрати з неї.
-
На сковорідку вилити 4-5 ст л.соняшникової олії
-
Цибулину порізати на невеликі шматки
-
Моркву натерти на тертці
-
Квашену капусту подрібнити
-
Болгарський перець порізати на невеликі шматки
-
Всі ці інгредієнти з'єднати, покласти на сковорідку.
-
Перемішати
-
Тушити протягом 5 хвилин на середньому вогні
-
Висипати в сковорідку сухі макарони
-
Все перемішати
-
Залити всю суміш 1 л окропу
-
Тушити 6-7 хвилин під кришкою на сильному вогні перемішуючи.
-
Посолити за смаком.
-
Додати чорний перець,суміш перців та інші спеції (за бажанням).
-
Довести страву до готовності без крышки.
-
Додати до готової пасти смажений часник,баклажан та гриби,поклавши їх зверху, не перемішувати.
-
Прикрасити подрібненою зеленню...
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ефектний салат з куркою та апельсином.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: