
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272857-gotuemo-osvizhayuchiy-kavunoviy-gaspacho
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272857-gotuemo-osvizhayuchiy-kavunoviy-gaspacho
Готуємо освіжаючий кавуновий гаспачо
Боремося зі спекою за допомогою холодного супу.

Як пише РЕДПОСТ, холодна кавуново-томатна страва спеціально для любителів спробувати щось оригінальне і зменшити вплив спеки.
Кавуновий гаспачо
Продукти:
- 600 г помідорів,
- 500 г м'якоті кавуна,
- 40 г фіолетової цибулі,
- 1 зубчик часнику,
- 40 г болгарського перцю,
- 2 ст. винного оцту,
- 1 ст. оливкової олії,
- сіль,
- спеції,
- соус табаско.
Покроковий рецепт приготування:
- Очистити помідори від шкірки,
- Довільно нарізати всі овочі, кавун та часник.
- За допомогою блендера подрібнити все до однорідності,
- Додати інгредієнти, що залишилися
- Збити гаспачо ще раз.
- Подавати суп холодним.
Нагадаэмо, раныше РЕДПОСТ писав, як приготувати картопляні палички.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
- Готуємо холодний суп із плавленим сирком
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур