22.08.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272857-gotuemo-osvizhayuchiy-kavunoviy-gaspacho

Готуємо освіжаючий кавуновий гаспачо

Боремося зі спекою за допомогою холодного супу.

 
Як пише РЕДПОСТ, холодна кавуново-томатна страва спеціально для любителів спробувати щось оригінальне і зменшити вплив спеки.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Кавуновий гаспачо

 

Продукти: 

  • 600 г помідорів, 
  • 500 г м'якоті кавуна, 
  • 40 г фіолетової цибулі, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 40 г болгарського перцю, 
  • 2 ст. винного оцту, 
  • 1 ст. оливкової олії, 
  • сіль, 
  • спеції, 
  • соус табаско.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Очистити помідори від шкірки, 
  2. Довільно нарізати всі овочі, кавун та часник. 
  3. За допомогою блендера подрібнити все до однорідності,
  4. Додати інгредієнти, що залишилися 
  5. Збити гаспачо ще раз. 
  6. Подавати суп холодним.

Нагадаэмо, раныше РЕДПОСТ писав, як приготувати картопляні палички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
  • Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
  • Готуємо холодний суп із плавленим сирком
  • Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
  • Готуємо литовський холодний борщ
  • Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
  • Готуємо окрошку із солоними грибами
  • Готуємо гаспачо по-марокканськи
  • Готуємо холодний болгарський суп таратор
  • Готуємо традиційний вірменський суп танапур

 

←Вернуться Печать