
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272547-gotuemo-holodniy-sup-iz-kefiru-kavuna-ogirkiv-ta-limonu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272547-gotuemo-holodniy-sup-iz-kefiru-kavuna-ogirkiv-ta-limonu
Готуємо холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону
Нетривіальний рецепт освіжаючої страви.

Готуємо холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону
Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо ще один варіант холодного супу, який допоможе освіжитися у спекотний день.
Холодний суп із кефіру, кавуна, огірків та лимону
Продукти (на 4 порції)
- кефір 2 склянки
- кавун 0.25 шт.
- огірки 3 шт.
- часник 2 зубчики
- лимон 1 шт.
- чи апельсин 1 шт.
- м'ята скільки піде
- перець мелений за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Огірки нарізати невеликими кубиками.
- Посолити.
- Залишити, щоб вони дали сік.
- Часник віджати за допомогою преса.
- Часник додати до огірків.
- Перемішати.
- З лимона чи апельсина тонкою стружкою зняти цедру та зберегти.
- Віджати сік.
- Весь апельсиновий чи половину лимонного соку додати до огірків.
- М'якуш кавуна відокремити від кірки.
- Вибрати кісточки.
- Кавунову м'якоть подрібнити за допомогою блендера.
- Кефір збити.
- Поєднати огіркову масу, подрібнену м'якоть кавуна та збитий кефір
- Перемішати
- Поставити суп у холодильник на півгодини.
- Перед подачею суп збити
- Відразу розлити по тарілках
- Посипати меленим перцем, листочками м'яти та стружками цедри.
Раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тонізуючий айс-американо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
- Готуємо холодний суп із плавленим сирком
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур