18.02.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо ефектну грецьку яєчню з фетою
Пропонуємо рецепт ідеального швидкого сніданку.
Як пише
РЕДПОСТ, головна перевага грецької кухні в тому, що вона є максимально здоровою. У всіх грецьких стравах використовується багато овочів, сиру та м'яса – у найкращих традиціях середземноморського регіону. Це ми ьблачимо ы на прикладі рецету яєчні.
Грецька яєчня з фетою, страпацада
Продукти:
-
2 яйця,
-
1 помідор,
-
2 ст. оливкової олії,
-
60 г фети,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розкрошити фету.
-
Очистити помідор.
-
Натерти помідор на великій тертці
-
Злегка обсмажити помідор на оливковій олії.
-
Приправити за смаком
-
Готувати 2-3 хвилини.
-
Додати розфарбовану фету
-
Готувати ще 1 хвилину.
-
Влити збиті яйця
-
Готувати, помішуючи, доки вони не схопляться.
-
Посип яєчню зеленню.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0