14.01.2024  10:48   Рита Парфенова

На Харківщині до поліції зателефонував чоловік, який вбив знайомого

Мешканця міста Ізюм звинуватили у вбивстві під час сварки, повідомляють слідчі Харківщини.

Новини Харкова: Злочинець вбив знайомого ножем, а потім сам викликав поліцію
 
Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на ГУ Нацполіції, слідчі Харківщини оголосили про підозру чоловікові у вбивстві під час сварки.
 
За інформацією, вранці 12 січня до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення про вбивство. Чоловік, який телефонував, зізнався, що він і є вбивцею.
 
На місце події вирушили керівництво та слідчо-оперативна група. При огляді місця правопорушення знайшли тіло 29-річного мешканця міста Ізюм зі слідами насильницької смерті. Також у будинку затримали 37-річного підозрюваного.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Зловмисник визнав, що між ним та його знайомим виник конфлікт, після чого він пішов. Але невдовзі повернувся розлючений та кілька разів вдарив потерпілого кухонним ножем. Внаслідок отриманих травм 29-річний чоловік загинув на місці.
 
Затриманого відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюють за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою вирішується. У разі визнання винуватим, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що судитимуть харків'янина, який вбив родину на Північній Салтівці.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день