23.10.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263443-gotuemo-chervoniy-tsitrusoviy-chay

Готуємо червоний цитрусовий чай

Зігріваючий кисло-солодкий напій з яскравим цитрусовим ароматом.

Як приготувати червоний цитрусовий чай
 
Як пише РЕДПОСТ, ми продовжуємо розмову про напої, які зігріють у холодну пору року. Цей рецепт добре замінює звичайний чай.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Що варто врахувати

  • Не варто кип'ятити пелюстки каркаде дуже довго – вони стануть сірими.
  • Краще не класти мед в киплячий чай, а додавати його в охолоджений напій. Так він збереже свій аромат та користь.

Червоний цитрусовий чай

Продукти:

 

  • 2 столові ложки чаю каркаде;
  • 1-2 часточки лимона;
  • 1–2 часточки апельсина;
  • 1-2 часточки грейпфрута;
  • 500 мл води;
  • мед чи цукор до смаку.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Частки лимона, апельсина та грейпфрута очистити від шкірки та плівок.
  2. Каркаде та фрукти покласти в каструлю.
  3. Закип'ятити воду.
  4. Залити водою фрукти та чай.
  5. Можна додати цукор.
  6. Перемішати.
  7. Поставити на маленький вогонь.
  8. Довести до кипіння
  9. Зняти з плити
  10. Закрити кришкою.
  11. Дати настоятися 2-3 хвилини.
  12. Розлити по чашках.
  13. Можна додати мед.
  14. Подати на стіл.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати грецькі свинячі відбивні з картоплею.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
  • Готуємо білий гарячий шоколад
  • Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
  • Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
  • Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
  • Готуємо гарячу оранжаду
  • Готуємо яскравий гранатовий напій
  • Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
  • Готуємо насичений узвар із фініків

 

←Вернуться Печать