
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263443-gotuemo-chervoniy-tsitrusoviy-chay
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263443-gotuemo-chervoniy-tsitrusoviy-chay
Готуємо червоний цитрусовий чай
Зігріваючий кисло-солодкий напій з яскравим цитрусовим ароматом.
.jpg)
Як пише РЕДПОСТ, ми продовжуємо розмову про напої, які зігріють у холодну пору року. Цей рецепт добре замінює звичайний чай.
Що варто врахувати
- Не варто кип'ятити пелюстки каркаде дуже довго – вони стануть сірими.
- Краще не класти мед в киплячий чай, а додавати його в охолоджений напій. Так він збереже свій аромат та користь.
Червоний цитрусовий чай
Продукти:
- 2 столові ложки чаю каркаде;
- 1-2 часточки лимона;
- 1–2 часточки апельсина;
- 1-2 часточки грейпфрута;
- 500 мл води;
- мед чи цукор до смаку.
Покроковий рецепт приготування
- Частки лимона, апельсина та грейпфрута очистити від шкірки та плівок.
- Каркаде та фрукти покласти в каструлю.
- Закип'ятити воду.
- Залити водою фрукти та чай.
- Можна додати цукор.
- Перемішати.
- Поставити на маленький вогонь.
- Довести до кипіння
- Зняти з плити
- Закрити кришкою.
- Дати настоятися 2-3 хвилини.
- Розлити по чашках.
- Можна додати мед.
- Подати на стіл.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати грецькі свинячі відбивні з картоплею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
- Готуємо білий гарячий шоколад
- Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
- Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
- Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
- Готуємо гарячу оранжаду
- Готуємо яскравий гранатовий напій
- Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
- Готуємо насичений узвар із фініків