18.10.2023  12:23   Рита Парфенова

Холоди наближаються: як газова система Харкова готується до зими (фото)

Газові служби Харкова підготувалися до опалювального сезону та вжили ряд заходів для забезпечення стабільної та безаварійної роботи газової системи.

Газовики Харкова виконали роботи з підготовки газової інфраструктури до холодів

Як повідомили РЕДПОСТ в Харківської міської філії «Газмережі», пріоритетом компанії є захист критичної інфраструктури, щоб гарантувати тепло та комфорт для мешканців міста.

На підготовчому етапі до опалювального сезону 2023-2024 років, який стане вже третім в умовах повномасштабної війни, фахівці підприємства провели комплексно-приладове обстеження 1,4 тисяч кілометрів газопроводів міста, перевіривши їх на щільність та герметичність. Виявлені витоки газу було успішно усунуто, а також проведено ремонт 44 кілометрів газопроводів.

Газовики Харкова виконали роботи з підготовки газової інфраструктури до холодів

Окрім цього, велись роботи із заміни дев'яти застарілих засувок. Нові вимикаючі пристрої мають покращену герметичність і сприяють якісному обслуговуванню газових мереж.

Спільно з КП «Харківські теплові мережі» фахівці газової компанії провели роботи з газифікації 14 котелень в Харкові. Загалом, в місті функціонує 40 котелень, які забезпечують теплопостачання підприємств, установ та житлових будинків.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що фахівці Барвінківського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" повністю відновили електропостачання у селі Пашкове Ізюмського району.
 
Газовики Харкова виконали роботи з підготовки газової інфраструктури до холодів

 

Источник:   ХМР
Тэги:  газ, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день