10.10.2023  13:35   Віталій Хінєвіч

У КП «Харківводоканал» розповіли про якість водопровідної води

Щоденні дослідження спеціалістів лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю КП «Харківводоканал» підтверджують відповідність якості води всім санітарно-гігієнічним нормам, передає РЕДПОСТ .

 
Про це повідомив сьогодні, 10 жовтня, начальник лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю за якістю води КП «Харківводоканал» Андрій Стародубов.
 
«У зв'язку з триваючою ворожою агресією, продовжуємо працювати в посиленому режимі, і питанням прискіпливої перевірки якості води приділяємо підвищену увагу. Щодня відбираємо 35 проб води, які перевіряємо за всіма обов'язковими параметрами відповідно до програми виробничого контролю. Зазначу, що якість водопровідної води , що надходить до квартир харків'ян, у період військових дій залишається на належному рівні», - проінформував Андрій Стародубов.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
За його словами, у разі перебоїв із подачею електрики лабораторія переходить на альтернативне джерело електроенергії та працює автономно.
 
«Найважливішою складовою у забезпеченні харків'ян якісною водою є достатня наявність та необхідний запас реагентів для її очищення. У зв'язку з цим слова подяки Представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за надання вагомої допомоги у вирішенні цього надважливого питання», - підсумував Андрій Стародубов.
 
 
Источник:   Харківводоканал
Тэги:  жкг, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день