20.07.2023  08:35   Віталій Хінєвіч

Харківщина на ранок 20 липня. Оперативна обстановка від ДСНС

Протягом доби з 19 липня по 20 липня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.
 
Близько 12:00 ворог знову обстріляв приватний сектор у селі Петропавлівка Петропавлівської громади. Виникла пожежа на території приватного домоволодіння. Горіла господарча споруда на площі 100 кв.м. До пожежогасіння були залучені рятувальники 44-ї та 14-ї ДРПЧ, котрі впорались із вогнем о 15:10. Жертв та постраждалих немає.
 
Протягом дня ворог завдавав інтенсивних артилерійських обстрілів по місту Вовчанськ. В результаті одного з ударів, о 14:55 сталася пожежа у приватному житловому будинку та прибудові до нього. Загальна площа пожежі склала близько 200 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені відділення Служби порятунку міста Вовчанська та вогнеборці місцевої пожежної команди з селища Вільча. О 17:30 пожежу було оперативно ліквідовано. Жертв та постраждалих не було.
 
19 липня о 07:30 рятувальники Куп’янського району виїздили на обстеження приватного сектору Куп’янська, який вкотре був обстріляний ворожими військами цього дня та напередодні. Виявлені пошкодження об’єктів на території 10-ти приватних домоволодінь: будинки, господарчі споруди, паркани та 2 автомобіля. Постраждав 58-річний мешканець однієї з осель. Також постраждала виробнича будівля одного з підприємств.
 
Загалом за цей період рятувальниками було здійснено 17 оперативних виїздів, з яких:
  • 4 – на ліквідацію пожеж, 2 з яких спричинені обстрілами ворога;
  • 1 – на перевірку після обстрілів;
  • 1 – проведення аварійно-рятувальних робіт;
  • 10 – для надання допомоги населенню;
  • 1 – інший виїзд.

Раніше РЕДПОСТ писав, що у Харкові чоловік отримав тюремний термін за скоєння злочину.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день