16.05.2023  17:34   Дмитро Колонєй

За рік у Харкові майже у 6 разів зріс пасажиропотік

Про це розповів мер Харкова Ігор Терехов у зверненні до містян.


За рік у Харкові майже у 6 разів зріс пасажиропотік
Як повідомляє РЕДПОСТ, мер Харкова Ігор Терехов на своєму Телеграм-каналі звернувся до мешканців міста:
 
"Дорогі харківʼяни!
 
Сьогодні рівно рік, як після російських обстрілів у Харкові поновив свою роботу комунальний громадський транспорт. Увесь цей час проїзд у метро, трамваях, тролейбусах та міських автобусах здійснювався і здійснюється на абсолютно безоплатній основі для всіх пасажирів — і так буде доти, доки дозволятиме бюджет. 
 
 
Тоді ми пішли на цей крок, щоб хоч трохи полегшити ношу для людей, які залишилися в місті. Сьогодні ми підбиваємо підсумки роботи й оцінюємо межу наших можливостей. Адже якщо минулого травня  пасажиропотік у наземному громадському транспорті сукупно становив 35,5 тисячі людей на день, то зараз він сягає майже 200 тисяч. 
 
Торік на 21 маршрут виходило 72 одиниці транспорту, а зараз ми маємо вже 81 маршрут, які в цілому обслуговують 296 тролейбусів. 
І ця статистика свідчить тільки про одне — Харків живе та розвивається, попри всі труднощі війни. 
 
Дякую кожному, хто забезпечує безперебійну роботу транспорту в нашому місті, і вірю, що попереду ще багато перемог і нових досягнень!"
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про створення нового Генерального плану разом із британським архітектором Норманом Фостером та підтримку міжнародних партнерів.
 

 

 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день