Цей смачний салат може стати альтернативою для легкого обіду, пише РЕДПОСТ
Інгредієнти
-
4 склянки шпинату молодого
-
2 яблука гала або фуджі
-
1 склянка чеддера
-
1 склянка стебел селери
-
1 склянка мигдалю смаженого
-
½ склянки ізюму
-
4 ст. л. меду
-
3 ст. л. олії рослинної
-
2 ст. л. яблучного оцту
-
½ ч. л. гірчиці сухої
-
ч. л. кориці
-
1 зубчик часнику
-
1 щіпка солі
Приготування
-
Шпинат молодий помити, крупний порвати, хвостики теж.
-
Яблука та селеру тонко порізати.
-
Сир натерти на тертці.
-
Горіхи підсушити на сухій сковороді.
-
Змішати мед, олію, яблучний оцет, суху гірчицю, часник, корицю, сіль.
-
Перемішати все разом у ємності та подати до столу.