Як пише
РЕДПОСТ,. це холодний суп із зимових яблук, крохмалю, кориці та гвоздики. За текстурою суп виходить дуже легкий, не викликає почуття важкості
Є інші варіанти рецепта, в яких використовуються цибуля та паста або порошок каррі.
Яблучний суп
Продукти:
-
4-5 яблук середньої величини,
-
3 ст-ложки цукру (меду, сиропу),
-
1 л води
-
1 ст.ложка крохмалю,
-
кориця,
-
гвоздики.
Покроковий рецепт приготування
-
У яблук видалити серцевину, очистити, нарізати часточками чи кубиками.
-
Серцевину та шкірку варити у невеликій кількості води 10 хвилин.
-
Відвар процідити.
-
Додати цукор, долити необхідну кількість води та покласти нарізані яблука.
-
Варити 5-7 хвилин|мінути|.
-
Крохмаль розвести холодною водою, влити, помішуючи, до супу, довести до кипіння.
-
Остудити та подавати на стіл