Як пише РЕДПОСТ, м'ясні колобки можна запікати в духовці разом із жиром, обсмажувати на сковороді, гасити в сметані або томатному соусі, а також смажити на грилі. Крім того, ви можете варіювати варіанти начинки і замість грибів, наприклад, покласти сир із зеленню, рис, картопляне пюре та все, що захочете.
М'ясний колобок
Продукти:
-
Свинина – 150 р.
-
Бекон – 100 г.
-
Гриби – 50 г.
-
Цибуля - ½ шт.
-
Жир – для смаження;
-
Соєвий соус – для маринаду;
-
Сіль та перець – за смаком.
Покроковий рецепт приготування
-
Наріжте свинину тонкими смужками, добре відбийте так, щоб вийшла тонка платівка,
-
Натріть кожну сіллю та перцем.
-
Цибулю почистіть, наріжте кубиками і обсмажте разом із грибами до готовності.
-
Грибну начинку викладіть на свинячі смужки.
-
Акуратно загорніть, формуючи закритий колобок.
-
Кожну м'ясну кульку загорніть у тонку скибочку бекону і перев'яжіть ниткою, щоб вона не розпалася.
-
Залийте колобки соєвим соусом і залиште маринуватися на 1,5 години.
Далі обробляйте колобок так, як вам до вподоби, враховуючи особливості ваших духовок, плит чи грилів.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай запечений з овочами в духовці
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: