31.12.2022  15:50   Віталій Хінєвіч

Укрпошта змінила тарифи на відправлення посилок до Польщі

З 2023 року тарифи на відправлення посилок зменшать на 75%.

Укрпошта
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Укрпошту.
 
Повідомляється, що Укрпошта спільно з Поштою Польщі (Poczta Polska) продовжують поглиблювати свою співпрацю, покращувати умови надання послуг та пропонують клієнтам вигідні цінові умови. Відтак, з 01 січня 2023 року Укрпошта знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу. Таким чином, кожен клієнт матиме змогу робити відправлення рідним та близьким за кордон за вигідними тарифами.
 
Тепер вартість відправлення посилок з України в Польщу становитиме на 75% менше порівняно з поточною вартістю EMS-доставки. Для прикладу, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг коштуватиме всього 6 дол. США; вагою до 10 кг – близько 8,85 дол, а до 20 кг – до 12,5 дол. Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів, незалежно від того, чи ви пересилайте посилки рідним та друзям з особистими речами, чи продаєте товари на польських інтернет-майданчиках покупцям у Польщі.
 
Оформити відправлення можна буде у поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. Зазначимо: оформлюючи відправлення за допомогою онлайн-застосунків Укрпошти, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%. Терміни доставки EMS-відправлень до Польщі складають 7-14 днів.
 
Нагадаємо, синоптики розповіли, якою буде погода в Україні в перші дні січня.
 
Источник:   Укрпошта
Тэги:  укрпошта
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день