11.09.2020  16:13   

Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним і колегам Артема Ердаларяна

Харківський міський голова Геннадій Кернес, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним і колегам секретаря Ізюмської міської ради Артема Ердаларяна, який помер сьогодні, 11 вересня, на 61-му році життя.


//city.kharkov.ua
«Прийміть наші щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою, що вас спіткала. Артем Гнунович був дуже працьовитою, активною і відповідальною людиною. Приділяв увагу різним галузям - бізнесу, культурі, розвитку місцевого самоврядування та освіти. Вів активну громадську діяльність і зробив великий внесок у розвиток українсько-вірменських відносин і зміцнення дружби між двома народами.
 
Артем Гнунович був зразковим прихожанином і підтримував церкву, за що у минулому році був нагороджений високою відзнакою - Орденом Української православної церкви святого рівноапостольного князя Володимира II ступеня.
 
Такої людини не вистачатиме не лише його близьким, але і нам - його колегам, громадськості та країні, на благо якої він працював. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях», - сказано у співчутті міського голови.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день