10.06.2024  09:27   

Виставка картин одразу трьох художників пройшла у Харкові (фото)

У галереї "Арт-Цяця" розпочалася виставка акварелей про воєнний Харків Олександра Баєвера, картин Анни Котенко та пройшло закриття виставка графіки Віталія Лотоцького "Риби, птахи та інші".

Харків, виставка

У галереї "Арт-Цяця" пройшов останній день виставки графіки Віталія Лотоцького "Риби, птахи та інші" та відбулося відкриття виставки акварелі художника Олександра Баєвера "Харківські акварелі часів війни"
 
Акварелі Олександра Баевера - тонкі, барвисті, випромінюють світло та позитив. Для виставки автор надав нові роботи, більшість яких глядачі ще не бачили.
 
Під час війни художник провів десять виставок акварелей з видами Харкова (у Харкові, Києві та Дюссельдорфі). На виставці можна придбати самі роботи, а також альбоми та календарі, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на допомогу ЗСУ.
 
Віталій Лотоцький – відомий художник-графік із Харкова. З 2006 року почав експериментувати з кульковими ручками на офісному папері. Учасник кількох виставок; у тому числі – Всеукраїнська виставка графіки (квітень-травень 2016) у Харкові. Деякі роботи зберігаються у приватних колекціях України, Ізраїля, Німеччини.
 
Котенко Анна народилася у Харкові. Вступила до інституту у 14 років з вищими прохідними балами, закінчила Харківський національний університет будівництва та архітектури, працювала архітектором-дизайнером у Києві та Харкові. Музей метрології Харкова має портрети діячів науки, написаних Котенко Анною, Картини знаходяться у приватних колекціях України, Ізраїлю, Іспанії.
 
Екскурсію виставкою провів відомий харківський блогер та громадський діяч Юрій Путнік.
 
Виставку можна відвідати за адресою: вул. Конторська. 2, галерея "Арт-Цяця". Галерея працює з 11 по 18 годину.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Фотогалерея

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день