01.03.2025  21:37   

Готуємо млинці з рисового борошна на молоці.

Якщо є можливість, не варто обмежуватися тільки пшеничним борошном, випікаючи млинці, не пожалкуєте.

 
Як пише РЕДПОСТ, такі млинці можна подавати окремо, з різними топінгами або акуратно загорнути в них начинку, але треба врахувати, що вони ніжніші за звичайні і легше рвуться.
 

Млинці з рисового борошна на молоці

 

Продукти:

 
  • 2,5 склянки молока,
  • 1 склянка рисового борошна,
  • 2 яйця,
  • 30 мл рослинної олії,
  • 2 ст. цукру,
  • 1 щіпка солі,
  • 1 щіпка соди.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Дістати всі інгредієнти заздалегідь, аби вони були кімнатної температури.
  2. Збити віночком яйця із цукром.
  3. Влити туди молоко з олією.
  4. Перемішати.
  5. Додати сіль із содою.
  6. Додати рисове борошно.
  7. Знову ретельно збити тісто.
  8. Злегка змастити маслом й добре розігріти сковорідку.
  9. Обсмажити на ній тонкі млинці.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день