01.03.2025 21:37
Готуємо млинці з рисового борошна на молоці.
Якщо є можливість, не варто обмежуватися тільки пшеничним борошном, випікаючи млинці, не пожалкуєте.
Як пише РЕДПОСТ, такі млинці можна подавати окремо, з різними топінгами або акуратно загорнути в них начинку, але треба врахувати, що вони ніжніші за звичайні і легше рвуться.
Млинці з рисового борошна на молоці
Продукти:
-
2,5 склянки молока,
-
1 склянка рисового борошна,
-
2 яйця,
-
30 мл рослинної олії,
-
2 ст. цукру,
-
1 щіпка солі,
-
1 щіпка соди.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дістати всі інгредієнти заздалегідь, аби вони були кімнатної температури.
-
Збити віночком яйця із цукром.
-
Влити туди молоко з олією.
-
Перемішати.
-
Додати сіль із содою.
-
Додати рисове борошно.
-
Знову ретельно збити тісто.
-
Злегка змастити маслом й добре розігріти сковорідку.
-
Обсмажити на ній тонкі млинці.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0