
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278771-gotuemo-mlintsi-z-risovogo-boroshna-na-molotsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1278771-gotuemo-mlintsi-z-risovogo-boroshna-na-molotsi
Готуємо млинці з рисового борошна на молоці.
Якщо є можливість, не варто обмежуватися тільки пшеничним борошном, випікаючи млинці, не пожалкуєте.

Як пише РЕДПОСТ, такі млинці можна подавати окремо, з різними топінгами або акуратно загорнути в них начинку, але треба врахувати, що вони ніжніші за звичайні і легше рвуться.
Млинці з рисового борошна на молоці
Продукти:
- 2,5 склянки молока,
- 1 склянка рисового борошна,
- 2 яйця,
- 30 мл рослинної олії,
- 2 ст. цукру,
- 1 щіпка солі,
- 1 щіпка соди.
Покроковий рецепт приготування:
- Дістати всі інгредієнти заздалегідь, аби вони були кімнатної температури.
- Збити віночком яйця із цукром.
- Влити туди молоко з олією.
- Перемішати.
- Додати сіль із содою.
- Додати рисове борошно.
- Знову ретельно збити тісто.
- Злегка змастити маслом й добре розігріти сковорідку.
- Обсмажити на ній тонкі млинці.