09.02.2025  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо грибний салат із буряком

Смачна страва, яка може стати чудовим доповненням до столу.

 
Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо рецепт корисної, відкритої для експериментів і простої в приготуванні страви, яку можна подавати як окремо, так і як гарнір до м'яса або риби.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Грибний салат із буряком

 

Продукти:

 
  • гриби - 500 г,
  • буряк - 1-2 шт.,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • зелень,
  • сіль,
  • майонез.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Буряк ретельно помити, відварити, остудити, очистити і натерти на тертці.
  2. Гриби помити та нарізати кубиками.
  3. Цибулю очистити, помити, дрібно нарізати.
  4. Обсмажити гриби та цибулю на олії до готовності.
  5. Яйця відварити круто, остудити, очистити і дрібно нарізати.
  6. Зелень помити та дрібно нарізати.
  7. Усі продукти змішати.
  8. Заправити майонезом.
  9. Перед подачею салат можна посипати зеленню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати рис по-угорськи.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день