09.02.2025 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо грибний салат із буряком
Смачна страва, яка може стати чудовим доповненням до столу.
Як пише
РЕДПОСТ, пропонуємо рецепт корисної, відкритої для експериментів і простої в приготуванні страви, яку можна подавати як окремо, так і як гарнір до м'яса або риби.
Грибний салат із буряком
Продукти:
-
гриби - 500 г,
-
буряк - 1-2 шт.,
-
цибуля ріпчаста - 1 шт.,
-
яйця - 2 шт.,
-
зелень,
-
сіль,
-
майонез.
Покроковий рецепт приготування
-
Буряк ретельно помити, відварити, остудити, очистити і натерти на тертці.
-
Гриби помити та нарізати кубиками.
-
Цибулю очистити, помити, дрібно нарізати.
-
Обсмажити гриби та цибулю на олії до готовності.
-
Яйця відварити круто, остудити, очистити і дрібно нарізати.
-
Зелень помити та дрібно нарізати.
-
Усі продукти змішати.
-
Заправити майонезом.
-
Перед подачею салат можна посипати зеленню.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0