02.02.2025 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо тертий пиріг з гарбузом та апельсинами
Рецепт простого та смачного десерту.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва сподобається і дітям, які не завжди у захваті від гарбуза.
Тертий пиріг з гарбузом та апельсинами
Продукти:
-
150 г вершкового масла,
-
2 яйця,
-
200 г цукру,
-
350 г борошна,
-
0,5 ч.л. розпушувача,
-
400 г гарбуза,
-
200 г апельсинів,
-
мелена кориця.
Покроковий рецепт приготування
-
Змішати яйця, 100 г м'якого вершкового масла і 150 г цукру.
-
Всипати борошно, що просіює, з розпушувачем.
-
Замісити тісто.
-
Розділити його на дві частини.
-
Загорнути у плівку.
-
Меншу частину відправ у морозилку, а більшу – у холодильник.
-
Нарізати гарбуз.
-
Зняти з апельсина цедру.
-
Віджати сік.
-
Розтопити масло, що залишилося на сковороді.
-
Влити апельсиновий сік.
-
Додати цедру з цукром, що залишився.
-
Помішуючи, довести заготовку до однорідності.
-
Викласти в сироп шматочки гарбуза.
-
Посипати корицею.
-
Гасити 7-8 хвилин, продовжуючи заважати.
-
Дати начинці охолонути.
-
Розкачати тісто із холодильника у форму.
-
Додати начинку.
-
Зверху натерти тісто із морозилки.
-
Випікати пиріг 40-45 хвилин в духовці при 180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0