02.02.2025  21:37   Дмитро Колонєй

Готуємо тертий пиріг з гарбузом та апельсинами

Рецепт простого та смачного десерту.

 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва сподобається і дітям, які не завжди у захваті від гарбуза.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Тертий пиріг з гарбузом та апельсинами

 

Продукти:

 
  • 150 г вершкового масла,
  • 2 яйця,
  • 200 г цукру,
  • 350 г борошна,
  • 0,5 ч.л. розпушувача,
  • 400 г гарбуза,
  • 200 г апельсинів,
  • мелена кориця.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Змішати яйця, 100 г м'якого вершкового масла і 150 г цукру.
  2. Всипати борошно, що просіює, з розпушувачем.
  3. Замісити тісто.
  4. Розділити його на дві частини.
  5. Загорнути у плівку.
  6. Меншу частину відправ у морозилку, а більшу – у холодильник.
  7. Нарізати гарбуз.
  8. Зняти з апельсина цедру.
  9. Віджати сік.
  10. Розтопити масло, що залишилося на сковороді.
  11. Влити апельсиновий сік.
  12. Додати цедру з цукром, що залишився.
  13. Помішуючи, довести заготовку до однорідності.
  14. Викласти в сироп шматочки гарбуза.
  15. Посипати корицею.
  16. Гасити 7-8 хвилин, продовжуючи заважати.
  17. Дати начинці охолонути.
  18. Розкачати тісто із холодильника у форму.
  19. Додати начинку.
  20. Зверху натерти тісто із морозилки.
  21. Випікати пиріг 40-45 хвилин в духовці при 180 градусах.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день