
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277385-gotuemo-italiysku-pastu-arrabiata
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277385-gotuemo-italiysku-pastu-arrabiata
Готуємо італійську пасту Аррабіата
Спеціально для поціновувачів гостріших і пікантніших страв.

Як пише РЕДПОСТ, цей італійський рецепт не стане проблемою при готуванні та урізноманітнить меню.
Паста Аррабіата
Продукти:
- 400 г пасти пенне або іншого виду,
- 2 цибулини,
- 2 перцю чилі,
- 200 мл томатного соку,
- 200 мл білого сухого вина,
- 4 зубчики часнику,
- 50 г пармезану,
- оливкова олія,
- сіль,
- мелений чорний перець.
Покроковий рецепт приготування:
- Подрібнити і злегка обсмажити цибулю з чилі та часником в оливковій олії.
- Влити томатний сік із вином
- Готувати соус, доки він не увариться вдвічі, періодично помішуючи.
- У цей час відварити пасту до напівготовності.
- Змішати пасту із соусом.
- Влити 100-200 мл відвару.
- Посолити
- Поперчити
- Протушкувати ще кілька хвилин.
- При подачі посип пасту тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати нескладне лимонне печиво для всієї родини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо макарони з копченими ковбасками у томатно-вершковому соусі
- Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
- Швидкі супи: кращі рецепти
- Готуємо французьку запіканку з м'ясним фаршем тімбаль
- Апетитна вегетаріанська паста
- Легкий салат з локшиною швидкого приготування та грибами
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості