17.01.2025   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277385-gotuemo-italiysku-pastu-arrabiata

Готуємо італійську пасту Аррабіата

Спеціально для поціновувачів гостріших і пікантніших страв.

Як приготувати італійську пасту Аррабіата
 
Як пише РЕДПОСТ, цей італійський рецепт не стане проблемою при готуванні та урізноманітнить меню.
 
Читайте нас у Facebook,  Telegram та Instagram

Паста Аррабіата

 

Продукти:

 
  • 400 г пасти пенне або іншого виду,
  • 2 цибулини,
  • 2 перцю чилі,
  • 200 мл томатного соку,
  • 200 мл білого сухого вина,
  • 4 зубчики часнику,
  • 50 г пармезану,
  • оливкова олія,
  • сіль,
  • мелений чорний перець.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Подрібнити і злегка обсмажити цибулю з чилі та часником в оливковій олії.
  2. Влити томатний сік із вином
  3. Готувати соус, доки він не увариться вдвічі, періодично помішуючи.
  4. У цей час відварити пасту до напівготовності.
  5. Змішати пасту із соусом.
  6. Влити 100-200 мл відвару.
  7. Посолити
  8. Поперчити
  9. Протушкувати ще кілька хвилин.
  10. При подачі посип пасту тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати нескладне лимонне печиво для всієї родини.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
  • Готуємо макарони з копченими ковбасками у томатно-вершковому соусі
  • Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
  • Швидкі супи: кращі рецепти
  • Готуємо французьку запіканку з м'ясним фаршем тімбаль
  • Апетитна вегетаріанська паста
  • Легкий салат з локшиною швидкого приготування та грибами
  • Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості

 

 

←Вернуться Печать