18.12.2024 21:45 Дмитро Колонєй
Оксамитовий гарячий шоколад-пудинг
Страва, що має яскраво виражений шоколадний смак.

Оксамитовий гарячий шоколад-пудинг
Як пише
РЕДПОСТ, шоколад-пудинг - дуже корисний рецепт, що чудово поєднується з кулькою ванільного морозива.
Гарячий шоколад-пудинг
Інгредієнти
-
шоколад темний (тертий) – 110 г;
-
молоко - 350 мл;
-
цукор - 1 ст. ложка;
-
крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка;
-
ванілін - 1 г;
-
кориця мелена - 0,5 год. ложки;
-
сіль - 1 щіпка
Для подачі:
-
кориця у паличках;
-
молоко
Покроковий рецепт приготування
-
Тертий шоколад висипати в каструльку.
-
Додати дві столові ложки молока.
-
Розтопити шоколад на повільному вогні, постійно помішуючи.
-
Як тільки шоколад розтане, поступово додати молоко, що залишилося.
-
Ретельно перемішати.
-
Довести до однорідності.
-
Додати|добавляти| цукор.
-
Розвести у холодному молоці крохмаль.
-
Ввести крохмаль, розведений у холодному молоці.
-
Додати ванілін.
-
Всипати щіпку солі.
-
Покласти корицю.
-
Ще раз все ретельно перемішати.
-
Довести до кипіння, постійно помішуючи.
-
Варити до загусання напою. За часом це приблизно 1-2 хвилини.
-
Як тільки шоколад загусне, зняти його з вогню.
-
Розлити по філіжанках.
-
За бажанням прикрасити паличкою кориці або збитими вершками.
-
Подати зі склянкою молока.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0