18.12.2024  21:45   Дмитро Колонєй

Оксамитовий гарячий шоколад-пудинг

Страва, що має яскраво виражений шоколадний смак.


Оксамитовий гарячий шоколад-пудинг
Як пише РЕДПОСТ, шоколад-пудинг - дуже корисний рецепт, що чудово поєднується з кулькою ванільного морозива. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Гарячий шоколад-пудинг

   

Інгредієнти

 
  • шоколад темний (тертий) – 110 г;
  • молоко - 350 мл;
  • цукор - 1 ст. ложка;
  • крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка;
  • ванілін - 1 г;
  • кориця мелена - 0,5 год. ложки;
  • сіль - 1 щіпка
 

Для подачі:

 
  • кориця у паличках;
  • молоко
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Тертий шоколад висипати в каструльку.
  2. Додати дві столові ложки молока.
  3. Розтопити шоколад на повільному вогні, постійно помішуючи.
  4. Як тільки шоколад розтане, поступово додати молоко, що залишилося.
  5. Ретельно перемішати.
  6. Довести до однорідності.
  7. Додати|добавляти| цукор.
  8. Розвести у холодному молоці крохмаль.
  9. Ввести крохмаль, розведений у холодному молоці.
  10. Додати ванілін.
  11. Всипати щіпку солі.
  12. Покласти корицю.
  13. Ще раз все ретельно перемішати.
  14. Довести до кипіння, постійно помішуючи.
  15. Варити до загусання напою. За часом це приблизно 1-2 хвилини.
  16. Як тільки шоколад загусне, зняти його з вогню.
  17. Розлити по філіжанках. 
  18. За бажанням прикрасити паличкою кориці або збитими вершками. 
  19. Подати зі склянкою молока.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день