08.12.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Ніжний оригінальний салат з пекинською капустою та малосольними огірками

Рецепт дієтичної стравіи з нескладних інгредієнтів.

 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва легка у приготуванні й приємна на смак. Її можна вважати цілком корисною та здоровою їжею у раціоні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Салат з пекинською капустою  та малосольними огірками.

 

Продукти:

 
  • 5 малосольних огірків,
  • 1 цибулина будь-яка:ріпчаста, 
  • біла,червона,
  • 4-5листів пекінської капусти,
  • 1 морква (неварена),  
  • 50-70 гр твердого сиру,
  • 30 грн зелені: петрушки чи кріпу.
 

Заправка до салату:

 
  • 3 ст .л.соєвого соусу,
  • 3 ст.л.олівкової чи соняшникової олії,
  • сік 0,5 лимону,
  • 0,5 ч.л.чорного перцю.
  • 0,5 ч.л.гірчиці,
  • 1 ч.л.меду.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Огірки малосольні порізати кружками 
  2. Цибулю порізати напівкільцями.
  3. Її можна замінити,чи додати 5-7 пір'ячка зеленої цибулі.
  4. Обірвати легку частину капусти,
  5. Тверду частину (стовбур)порізати соломкою,
  6. Моркву(невелику)порізати ножем  до прозорості, дуже тонко, як пелюстки,
  7. Твердий сир порізати пласкими квадратиками
  8. Зелень дрібно порізати 
  9. Все перемішати,
  10. Частину обірваного листя пекінської капусти використати, прикрашаючи  салат  по колу.
  11. Змішати заправку та залити нею салат.
  12. Дати настоятися 30 хвилин.
 
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день