08.12.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Ніжний оригінальний салат з пекинською капустою та малосольними огірками
Рецепт дієтичної стравіи з нескладних інгредієнтів.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва легка у приготуванні й приємна на смак. Її можна вважати цілком корисною та здоровою їжею у раціоні.
Салат з пекинською капустою та малосольними огірками.
Продукти:
-
5 малосольних огірків,
-
1 цибулина будь-яка:ріпчаста,
-
біла,червона,
-
4-5листів пекінської капусти,
-
1 морква (неварена),
-
50-70 гр твердого сиру,
-
30 грн зелені: петрушки чи кріпу.
Заправка до салату:
-
3 ст .л.соєвого соусу,
-
3 ст.л.олівкової чи соняшникової олії,
-
сік 0,5 лимону,
-
0,5 ч.л.чорного перцю.
-
0,5 ч.л.гірчиці,
-
1 ч.л.меду.
Покроковий рецепт приготування:
-
Огірки малосольні порізати кружками
-
Цибулю порізати напівкільцями.
-
Її можна замінити,чи додати 5-7 пір'ячка зеленої цибулі.
-
Обірвати легку частину капусти,
-
Тверду частину (стовбур)порізати соломкою,
-
Моркву(невелику)порізати ножем до прозорості, дуже тонко, як пелюстки,
-
Твердий сир порізати пласкими квадратиками
-
Зелень дрібно порізати
-
Все перемішати,
-
Частину обірваного листя пекінської капусти використати, прикрашаючи салат по колу.
-
Змішати заправку та залити нею салат.
-
Дати настоятися 30 хвилин.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0