04.12.2024  21:34   Дмитро Колонєй

Закуски на крекерах до новорічного столу

Сім відмінних рецептів, які приємно здивують родину та гостей.

 
Як пише РЕДПОСТ, крекери є гарною альтернативою хлібу або хлібцям, а їх солонуватий смак та хрумка текстура – ​​урізноманітнюють будь-які поєднання інгредієнтів.
 

1. Закуска з крабовими паличками на крекерах

 

Продукти: 

 
  • 50 г креветок, 
  • 100 г крабових паличок 
  • 1 яйце, 
  • 100 г твердого сиру, 
  • 5 г кропу, 
  • 1 ст. майонезу, 
  • крекери.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Завчасно охолодити в морозильній камері крабові палички  
  2. Відварити яйце.
  3. Натерти яйце на дрібній тертці.
  4. Вийняти крабові палички із морозилки.
  5. Натерти крабові палички.
  6. Натерти сир.
  7. Подрібнити кріп.
  8. Заправ все майонезом. 
  9. Сформувати маленькі кульки.
  10. Викласти їх у крекери.
 

2. Сирна закуска на крекерах

 

Продукти: 

 
  • 100 г крекерів, 
  • 2 яйця, 
  • 250 г твердого або плавленого сиру, 
  • 3-4 зубчики часнику, 
  • зелень, 
  • майонез.
  • рубані горіхи
  • зерна граната 

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Відварити яйця круто.
  2. Натерти яйця на тертці разом із сиром. 
  3. Подрібнити часник.
  4. Додати подрібнений часник.
  5. Додати зелень
  6. Заправити майонезом.
  7. Прикрасити блюдо все нарізаними горіхами, зернами граната або зеленню.
 

3. Паштет з курячої печінки на крекерах

 

Продукти: 

 
  • 1 упаковка крекерів, 
  • 1 цибулина, 
  • 1 морква, 
  • 500 г курячої печінки, 
  • 100 г вершкового масла, 
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. У паштет можна додати зелень, часник або будь-які спеції за смаком.
  2. Довільно нарізати цибулю, моркву та курячу печінку. 
  3. Обсмажити всі разом до готовності
  4. Пропустити через м'ясорубку.
  5. Додати м'яке вершкове масло.
  6. Приправити.
  7. Перемішати до однорідності.Викласти паштет на крекери.
 

4. Закуска з тунця з оливками на крекерах

 

Продукти: 

 
  • 1 упаковка крекерів, 
  • 100 г оливок, 
  • 1-2 ч. л. цедри лимона, 
  • 5 гілочок петрушки, 
  • 200 г крем-сиру, 
  • 1 банка консервованого тунця, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Натерти цедру лимона.
  2. Подрібнити оливки, петрушку та цедру лимона. 
  3. Розім'яти тунця вилкою
  4. Змішати все з крем-сиром
  5. Приправити. 
  6. Викласти готову начинку на крекери.
 

5. Закуска з креветки на крекерах

 

Продукти:

 
  • 500 г креветок, 
  • 150 г вершкового масла, 
  • 4-5 ст. вершків жирністю 30%, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 2 ст. лимонного соку, 
  • спеції, 
  • зелень, 
  • 1 упаковка крекерів.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Очистити креветки.
  2. Обсмажити їх із часником та спеціями у ложці вершкового масла. 
  3. Відправити всі інгредієнти разом з м'яким маслом, що залишилося в блендер.
  4. Подрібнити пасту до однорідності.
  5. Забрати її в холодильник до охолодження
  6. Потім викласти на крекери.
 

6. Сирна закуска зі шпинатом на крекерах

 

Продукти: 

 
  1. 1 упаковка крекерів, 
  2. 150 г сиру, 
  3. 1,5 ст. майонезу, 
  4. 1 пучок шпинату, 
  5. 20 г червоної ікри.
  6. Покроковий рецепт приготування: 
  7. Блендером збити сир зі шпинатом до однорідності.
  8. Додати майонез.
  9. Приправити
  10. Перемішати
  11. Викласти намазку на крекери
  12. Прикрасити червоною ікрою.
 

7. Закуска з буряка на крекерах

 

Продукти: 

 
  • 3 буряка, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 100 г волоських горіхів, 
  • 50 г петрушки або кінзи, 
  • 2 ст. оливкової олії, 
  • 1 ст. яблучного оцту, 
  • цукор, 
  • сіль, 
  • спеції, 
  • 1 упаковка крекерів.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відварити або запекти буряк.
  2. Подрібнити її у блендері або натерти на тертці. 
  3. Окремо подрібнити у блендері горіхи з часником
  4. Окремо подрібнити зелень. 
  5. Змішати все з оливковою олією, яблучним оцтом, цукром та спеціями до смаку. 
  6. Викласти начинку на крекери.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день