14.10.2024  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо легкий вітамінний салат з пекінською капустою та перепелиними яйцями

Рецепт нескладного салату з простих, але корисних інгредієнтів.

Як приготувати вітамінний салат з пекінською капустою та перепелиними яйцями
 
Як пише РЕДПОСТ, під час готування цієї страви цілком доречно використати творчий підхід - деякі продукти можна замінити, інші - додати.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Салат з пекінською капустою та перепелиними яйцями

 

Продукти:

 
  • 4-5 листків пекінської капусти
  • 5 перепелиних яєць чи 2 курячих
  • 1 цибулина ріпчаста, чи червона ,або біла
  • 2 невеликих помідора 
  • 0,5 маринованого кабачка 
  • 4 ст. л консервованого зеленого горошку,
  • 2 ст. л соняшникове насіння,
  • 2 ч. л. дрібно порізаного лимона.
  • Зелень - за бажанням
 

Рецепт заправки салата :

 
  • 3 ст л соняшникової чи оливкової  олії,
  • 3ст.л. соєвого соусу,
  • Сіль за смаком,
  • 0,5ч.л.чорного меленого перцю,
  • 0,5.ч.л. меленої паприки
 

Покроковий рецепт приготування :

 
  1. Пекінську капусту помити,відділити листя.
  2. У кожному з них порвати на шматки верхню частину, яка схожа на листя  звичайного, салату.
  3. Третину з цього відкласти у бік,(це знадобиться для завершения салату),
  4. Тверду частину листа пекінської капусти (стовбур) розрізати по середині вздовж та порізати ножем на тоненькі стовбчики(по 2 або 3 мм)
  5. Помідори порізати кружками, якщо вони маленькі чи напівкружками, якщо плоди відносно великі.
  6. Цибулину будь-якого кольору (дозволяється суміш кольорів), порізати напівкільцями.
  7. Кабачки  мариновані вийняти з банки, порізати ножем кожен кружок на 4 чи 6 частин.
  8. Лимон почистии
  9. 3/4 лимону дрібно порізати.
  10. Додати  консервований горошок.(Замість горошку можна додати авокадо).
  11. Додати несмажене соняшникове насіння.
  12. Все перемішати
  13. Залити заправкою.
  14. Яйця перепела (чи курки) зварити, почистити,
  15. Дати яйцям охолонути.
  16. Яйця порізати навпіл вздовж,(якщо курячі - стандартно)
  17. На завершення салату викласти частину нарваного листя пекінської капусти, які були відкладені спочатку процеса  приготування.
  18. Зверху на листя розкласти яйця
  19. За бажанням прикрасити петрушкою чи кінзою.
 
Смачного!
 
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день