
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274539-gotuemo-legkiy-vitaminniy-salat-z-pekinskoyu-kapustoyu-ta-perepelinimi-yaytsyami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274539-gotuemo-legkiy-vitaminniy-salat-z-pekinskoyu-kapustoyu-ta-perepelinimi-yaytsyami
Готуємо легкий вітамінний салат з пекінською капустою та перепелиними яйцями
Рецепт нескладного салату з простих, але корисних інгредієнтів.

Як пише РЕДПОСТ, під час готування цієї страви цілком доречно використати творчий підхід - деякі продукти можна замінити, інші - додати.
Салат з пекінською капустою та перепелиними яйцями
Продукти:
- 4-5 листків пекінської капусти
- 5 перепелиних яєць чи 2 курячих
- 1 цибулина ріпчаста, чи червона ,або біла
- 2 невеликих помідора
- 0,5 маринованого кабачка
- 4 ст. л консервованого зеленого горошку,
- 2 ст. л соняшникове насіння,
- 2 ч. л. дрібно порізаного лимона.
- Зелень - за бажанням
Рецепт заправки салата :
- 3 ст л соняшникової чи оливкової олії,
- 3ст.л. соєвого соусу,
- Сіль за смаком,
- 0,5ч.л.чорного меленого перцю,
- 0,5.ч.л. меленої паприки
Покроковий рецепт приготування :
- Пекінську капусту помити,відділити листя.
- У кожному з них порвати на шматки верхню частину, яка схожа на листя звичайного, салату.
- Третину з цього відкласти у бік,(це знадобиться для завершения салату),
- Тверду частину листа пекінської капусти (стовбур) розрізати по середині вздовж та порізати ножем на тоненькі стовбчики(по 2 або 3 мм)
- Помідори порізати кружками, якщо вони маленькі чи напівкружками, якщо плоди відносно великі.
- Цибулину будь-якого кольору (дозволяється суміш кольорів), порізати напівкільцями.
- Кабачки мариновані вийняти з банки, порізати ножем кожен кружок на 4 чи 6 частин.
- Лимон почистии
- 3/4 лимону дрібно порізати.
- Додати консервований горошок.(Замість горошку можна додати авокадо).
- Додати несмажене соняшникове насіння.
- Все перемішати
- Залити заправкою.
- Яйця перепела (чи курки) зварити, почистити,
- Дати яйцям охолонути.
- Яйця порізати навпіл вздовж,(якщо курячі - стандартно)
- На завершення салату викласти частину нарваного листя пекінської капусти, які були відкладені спочатку процеса приготування.
- Зверху на листя розкласти яйця
- За бажанням прикрасити петрушкою чи кінзою.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пряне овочеве рагу в вершках.