12.09.2024  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо болгарський перець, фарширований сиром

Дуже незвичайна основна страва, яка гідно урізноманітнить раціон.

 
Як пише РЕДПОСТ, ця смачна недорога і доступна страва підійде для сніданків, вечерь або десертів.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Болгарський перець, фарширований сиром

 

Продукти: 

 
  • 2 великих болгарських перцю, 
  • 100 г сиру, 
  • 10 г базиліка, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Порубати базилік.
  2. Розрізати перець навпіл
  3. Видалити ніжки та насіння. 
  4. Змішати сир з базиліком та спеціями. 
  5. Можна додати в начинку щось ще до смаку. 
  6. Викласти начинку в половинки перцю 
  7. Відправити все на 15 хвилин у духовку за 200 градусів.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день