
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273574-gotuemo-bolgarskiy-perets-farshirovaniy-sirom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273574-gotuemo-bolgarskiy-perets-farshirovaniy-sirom
Готуємо болгарський перець, фарширований сиром
Дуже незвичайна основна страва, яка гідно урізноманітнить раціон.

Як пише РЕДПОСТ, ця смачна недорога і доступна страва підійде для сніданків, вечерь або десертів.
Болгарський перець, фарширований сиром
Продукти:
- 2 великих болгарських перцю,
- 100 г сиру,
- 10 г базиліка,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Порубати базилік.
- Розрізати перець навпіл
- Видалити ніжки та насіння.
- Змішати сир з базиліком та спеціями.
- Можна додати в начинку щось ще до смаку.
- Викласти начинку в половинки перцю
- Відправити все на 15 хвилин у духовку за 200 градусів.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яловичину, тушковану з кабачками та баклажанами.