01.08.2024 21:55 Дмитро Колонєй
Готуємо голландські вафлі без дріжджів
Буде достатньо лише і звичайного розпушувача.
Як пише
РЕДПОСТ, класичні голландські вафлі - це дві тонкі половинки, з'єднані разом патокою або іншим просоченням.
Голландські вафлі без дріжджів
Продукти:
-
150 г вершкового масла,
-
500 мл молока
-
4 яйця,
-
100 г цукру,
-
10 г ванільного цукру,
-
400 г борошна,
-
10 г розпушувача,
-
300 г згущеного молока.
Покроковий рецепт приготування:
-
Відокремити жовтки від білків.
-
Віночком збити жовтки із двома видами цукру до світлої маси
-
Додати м'яку олію
-
Ретельно перемішати.
-
Влити трохи тепле молоко.
-
Поступово всипати борошно, що просіює, з розпушувачем
-
Збити білки до піків
-
Лопаткою втрути їх туди ж.
-
Випікати тонкі голландські вафлі у вафельниці чи мультипекарі.
-
Склеїти по 2 вафлі за допомогою згущеного молока.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0