01.08.2024  21:55   Дмитро Колонєй

Готуємо голландські вафлі без дріжджів

Буде достатньо лише і звичайного розпушувача.

 
Як пише РЕДПОСТ, класичні голландські вафлі - це дві тонкі половинки, з'єднані разом патокою або іншим просоченням. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Голландські вафлі без дріжджів

 

Продукти: 

 
  • 150 г вершкового масла, 
  • 500 мл молока 
  • 4 яйця, 
  • 100 г цукру, 
  • 10 г ванільного цукру, 
  • 400 г борошна, 
  • 10 г розпушувача, 
  • 300 г згущеного молока.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відокремити жовтки від білків. 
  2. Віночком збити жовтки із двома видами цукру до світлої маси
  3. Додати м'яку олію 
  4. Ретельно перемішати.
  5. Влити трохи тепле молоко. 
  6. Поступово всипати борошно, що просіює, з розпушувачем
  7. Збити білки до піків
  8. Лопаткою втрути їх туди ж. 
  9. Випікати тонкі голландські вафлі у вафельниці чи мультипекарі.
  10. Склеїти по 2 вафлі за допомогою згущеного молока.
 
Тэги:  рецепт, вафлі
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день