
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272325-gotuemo-gollandski-vafli-bez-drizhdzhiv
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272325-gotuemo-gollandski-vafli-bez-drizhdzhiv
Готуємо голландські вафлі без дріжджів
Буде достатньо лише і звичайного розпушувача.

Як пише РЕДПОСТ, класичні голландські вафлі - це дві тонкі половинки, з'єднані разом патокою або іншим просоченням.
Голландські вафлі без дріжджів
Продукти:
- 150 г вершкового масла,
- 500 мл молока
- 4 яйця,
- 100 г цукру,
- 10 г ванільного цукру,
- 400 г борошна,
- 10 г розпушувача,
- 300 г згущеного молока.
Покроковий рецепт приготування:
- Відокремити жовтки від білків.
- Віночком збити жовтки із двома видами цукру до світлої маси
- Додати м'яку олію
- Ретельно перемішати.
- Влити трохи тепле молоко.
- Поступово всипати борошно, що просіює, з розпушувачем
- Збити білки до піків
- Лопаткою втрути їх туди ж.
- Випікати тонкі голландські вафлі у вафельниці чи мультипекарі.
- Склеїти по 2 вафлі за допомогою згущеного молока.