05.06.2024  10:05   Віталій Хінєвіч

За добу 1127 мешканців Харківщини зателефонували до операторів спецлінії поліції «102»

Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків.

 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Поліцію Харківської області.
 
Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 35 громадян.
 
На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів.
 
В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.
 
Минулої доби на території Харківщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 10 громадян отримали травми.
 
3 червня на автодорозі Р-51 сполученням "Мерефа-Лозова-Павлоград" водій автомобіля "HONDA CR-V" не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та в’їхав в лісопосадку. Від отриманих травм 52-річний чоловік помер на місці. Слідчими відкрито кримінальне провадження. 
 
Працівники поліції викрили 6 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що рятувальники показали палаючі будинки після ворожих обстрілів Харківщини.
Тэги:  події, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день