03.06.2024  11:30   Віталій Хінєвіч

В Укренерго повідомили про стан енергосистеми країни

Сьогодні протягом доби ліміти споживання електроенергії діють в усіх регіонах України.

 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на НЕК "Укренерго".
 
При перевищенні лімітів –  обленерго застосовують графіки погодинних відключень для промислових та побутових споживачів.
 
Інформацію, коли саме можуть бути застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.
 
«Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки вже шести масованих ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак. Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи.
 
Але через масштабність пошкоджень цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі, тому Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений застосовувати заходи обмеження споживання і для промислових, і для побутових споживачів»,- йдеться у повідомленні.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що водопостачання деяких вулиць Шевченківського району Харкова здійснюватиметься на зниженому тиску.
 
Тэги:  жкг, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день