02.05.2024  21:14   

Готуємо глазур із білків для паски на Великдень.

Класична великодня глазур.

Як пише РЕДПОСТ, ця глазур дуже добре виглядає з кольоровими посипками.
 

Глазур з білків для паски на Великдень

 

Продукти:

 
  • 1 яєчний білок,
  • 200 г цукрової пудри,
  • 0,5 ч.л. лимонного соку.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Міксером збити білок із цукровою пудрою та лимонним соком до загусання – близько 5-7 хвилин.
  2. Додати кілька ложок води, щоб розбавити глазур до консистенції густої сметани.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день