17.04.2024  21:32   

Готуємо шоколадний десерт із цикорієм

Шоколадні ласощі, що чітко віддають кавовим післясмаком.

 
Як пише РЕДПОСТ, цикорій – чудова заміна кави не лише у напоях, а й десертах.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Шоколадний десерт із цикорієм

 

Продути:

 
  • 450 мл ряжанки,
  • 1 ст. какао,
  • 1 ч. л. цикорію,
  • 100 мл води
  • 1 ст. желатину,
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Залити желатин водою
  2. Залишити набухати
  3. Нагріти до розчинення.
  4. Змішати ряжанку зі спеціями, какао та цикорієм.
  5. Додати желатин
  6. Перемішати
  7. Розлити по келихах
  8. Залишити на пару годин у холодильнику.

 

Тэги:  рецепт, десерт
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день