06.04.2024  12:35   Віталій Хінєвіч

В АТ «Харківобленерго» звернулися до споживачів електрики

Звертається до жителів Харкова та Харківської області з наполегливим проханням: будь ласка, за можливості знизьте своє енергоспоживання.

 
Про це повідомили у прес-службі АТ «Харківобленерго», передає РЕДПОСТ.
 
Зазначається, що якщо довго не було світла, то після його появи варто утриматися від увімкнення одразу всіх електроприладів.
 
 Внаслідок перевантаження можуть відключатися  автоматичні вимикачі у вашому домоволодінні, що призводить до знеструмлення осель та необґрунтованих звернень щодо відновлення електропостачання. 
 
«Споживайте електрику зважено. Пам'ятайте: збільшення дефіциту електроенергії призводить до нових і триваліших відключень.
 
Допоможіть енергетикам у цей непростий час втримати баланс в енергосистемі, а також не забувайте про тих, хто в ці години досі без електрики. Від відповідальності кожного з нас зараз залежить, чи з'явиться у них світло найближчим часом»,- йдеться у повідомленні.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону зазначив, що значною мірою не вистачає електрики, через що введено графіки відключення світла.
 
Тэги:  жкг, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день