21.03.2024  10:17   Рита Парфенова

На Харківщині трактор підірвався на міні

Поліція розслідує обставини вибуху трактора в Ізюмському районі, який стався 20 березня близько 15:45.

трактор підірвався на міні

Як повідомляє РЕДПОСТ, попередньо встановлено, що неподалік села Федорівка тракторист на полі наїхав на невідомий предмет, що призвело до вибуху. На щастя, у результаті цього інциденту ніхто не постраждав.

На місце події оперативно виїхала слідчо-оперативна група та спеціалісти-вибухотехніки для збору необхідних доказів і проведення експертизи. Слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Поліція закликає громадян бути вкрай уважними та обережними під час пересування в зоні можливого мінування, зокрема, узбіччя, лісосмуги та не орані поля. Якщо ви помітили підозрілий чи вибухонебезпечний предмет, негайно телефонуйте за номерами 101 або 102, щоб уникнути можливих негативних наслідків.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що 19 березня у полі біля села Федорівка Барвінківської громади тракторист наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Від детонації трактор був повністю знищений, а механізатор отримав поранення.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день