14.02.2024  17:53   Дмитро Колонєй

Харківські сінхронистки здобули на чемпіонаті світу право виступати на Олімпіаді

Українська збірна з артистичного плавання, яка маже вся складається з харківських спортсменок, здобула олімпійську ліцензію.

Виступатимуть на Олімпіаді харківські сінхронистки
 
Як повідомляє РЕДПОСТ, українська збірна буде представлена на Олімпіаді у Парижі в змаганнях дуетів.
 
Про здобуття ліцензії в офіційному листі повідомила Міжнародна федерація плавання (FINA). За підсумками чемпіонату світу з водних видів спорту в змаганнях з артистичного плавання харків’янки Владислава і Марина Алексіїви потрапили до шістки дуетів з найвищим рейтингом, які до цих змагань ще не пройшли олімпійську кваліфікацію та отримали для України перепустку на Ігри-2024. Ця ліцензія є неіменною.
 
Окрім України за підсумками чемпіонату світу ліцензії в дуеті також здобули
  • Велика Британія,
  • Нідерланди,
  • Греція,
  • Ізраїль та
  • Республіка Корея.
 
Всього за медалі Олімпійських ігор-2024 змагатимуться 18 дуетів з усього світу.
 
Нагадаємо, що на минулій Олімпіаді в Токіо збірна України з артистичного плавання, яка повністю складалася з харківських спортсменок, вперше в історії піднялася на олімпійський п’єдестал, здобувши дві бронзові медалі – в змаганнях дуетів та в командних змаганнях.
 
А для любителів спорту, які зацікавлені в підтримці своїх улюблених команд і спортсменів у різних змаганнях, включаючи волейбол, ставки на волейбол пропонують можливість глибше залучитися до спорту, роблячи ставки на матчі, потенційно додаючи додаткового рівня захоплення перегляду ігор.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день