23.01.2024  07:32   

Харків зазнав дві серії ракетних ударів: постраждали діти, горить газопровід (фото)

Близько четвертої та сьомої години ранку 23 січня військові рф завдали ракетних ударів по Харкову


Фото: Сергій Болвінов

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням на начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, о четвертій годині ранку зафіксовано чотири влучання в передмісті Харкова. Це призвело до пошкоджень житлових будинків у приватному секторі. Серед постраждалих є діти, які отримали осколкові поранення, а також одна жінка. Ще одна російська ракета знищила санаторну школу для хворих дітей в іншому районі.

Одна з ракет приземлилася в районі газопроводу, спричинивши його пошкодження. Наразі всі необхідні служби працюють на місці події, щоб забезпечити негайну реакцію та допомогу постраждалим.

Також зафіксовано обстріл оздоровчого табору в Балаклії. За попередніми даними, ворожі сили використали дві ракети С-300. Ситуація вимагає термінового втручання та координації заходів для забезпечення безпеки і захисту цивільного населення.

Друга серія ракетних ударів сталася після сьомої години ранку.

ракетний удар ракетний удар горить загопровід

Як повідомив міський голова Ігор Терехов, внаслідок ранкового обстрілу повністю зруйновано підʼїзду багатоквартирного будинку. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей.

Також в одній з найпострадаліших частин Київського району немає світла, частково води. Відповідні служби працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше  РЕДПОСТ писав, що ввечері 22 січна 2024 року військові рф обстріляли Куп'янськ. Під час удару ворога загорівся цивільний автомобіль. Загинув водій автомобіля, поранено 66-річного перехожого.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день