24.10.2023  14:50   Рита Парфенова

Комунальники Харкова інтенсивно проводять поточні ремонти комунікацій

У Основ'янському районі Харкова ведуться активні роботи з поточного ремонту комунікацій, зокрема внутрішньобудинкових систем. Роботи вже завершено в 70% будинків на даній території.

В Основ'янському районі інтенсивно проводять поточні ремонти комунікацій

Про це повідомиляє РЕДПОСТ з посиланням на КП «Харківводоканал».

Ремонтники підприємства виконали значну роботу, зокрема, заміни ділянки холодного водопостачання у будинку на вулиці Літаковій, 9, та планують провести аналогічні роботи на вулиці Кооперативній, 2/13.

Зараз важливий аспект - відновлення і обслуговування комунікацій у великій кількості будинків, оскільки багато людей повертаються до Харкова. Однак, є проблеми з незаконним використанням господарсько-побутової каналізації, і це вимагає додаткових ремонтів. Важливо, щоб мешканці користувалися каналізацією лише за призначенням.

Також ремонтники стежать за технічним станом комунікацій у укриттях, яких у районі понад 100. Всі вони готові до експлуатації, і системи зливової каналізації належним чином обслуговуються. Якщо виникає потреба, проводяться відновлювальні роботи. Зокрема, у будинку по Салтівському шосе, 2/13 було встановлено нову ділянку трубопроводу протяжністю 20 метрів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що бригади комунального підприємства «Харківводоканал» з початку року відновили 5305 пожежних гідрантів, з яких 250 замінили.

 

 

 

Источник:   КП «Харківводоканал»
Тэги:  вода, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день