20.10.2023  08:15   Рита Парфенова

На Харківщині наші воїни відбили 30 атак ворога

Військові рф намагаються прорвати оборону у районі населених пунктів Синьківка та Іванівка, але українські війська вкотре успішно надають відсіч противнику.

війна в україні

Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Генштаб ЗСУ, минулої доби ворог з авіації здійснив обстріл населених пунктів Петропавлівка, Подоли та Піщане у Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 150 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Бойова ситуація в Харківській області наступна:
  • на Слобожанському напрямку спостерігається військова присутність противника в прикордонних районах, окупанти здійснюють активну диверсійну діяльність з метою перешкодити перекиданню українських військ на найбільш загрозливі напрямки. Також зафіксована збільшена щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області;
  • на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 30 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області, а також 12 атак біля Надії Луганської області.

Раніше РЕДПОСТ писав про стан бойових дій на Харківщині ввечері 19 жовтня 2023 року.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день