09.10.2023  13:19   Рита Парфенова

У Харкові на місці ракетного удару замінюють каналізацію (фото)

Більш як десять метрів каналізаційного колектору замінюють комунальники на місці ракетного удару по центру Харкова.

У Харкові комунальники замінюють більш як десять метрів каналізаційного колектору на місці ракетного удару

Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на міськраду, роботи ведуть бригади комунального підприємства «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації». Фахівці КП здійснюють роботи з ліквідації наслідків обстрілу мережі зливової каналізації у провулку Театральному.

За інформацією, наданою представниками підприємства, внаслідок влучання ракети С300 було пошкоджено приблизно 11 метрів колектору та два оглядові колодязі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Також 9 жовтня у Харкові тривають роботи з очищення дощоприймальних колодязів та проводяться обслуговування гідроспоруд для забезпечення нормального функціонування системи водозниження і зливової каналізації.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що покрівлі домівок, яки опинилися в епіцентрі ракетного удару по Харкову 6 жовтня 2023 року, ремонтують та обстежують фахівці.


У Харкові комунальники замінюють більш як десять метрів каналізаційного колектору на місці ракетного удару У Харкові комунальники замінюють більш як десять метрів каналізаційного колектору на місці ракетного удару

Источник:   ХМР
Тэги:  жкг, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день