01.05.2023  20:07   Дмитро Колонєй

У Харкові триває ремонт постраждалих будинків (фото)

Про хід ремонту будівель розповіли у КП «Харківжилбуд» та АТ «Житлобуд-2».

 
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на Міськраду, у Холодногірському районі робітники АТ «Житлобуд-2» продовжують ремонтувати м’яку покрівлю, балкони та під’їзд у будинку на вул. Великій Панасівській. Цей житловий будинок був пошкоджений внаслідок ворожих обстрілів та потребував відновлення.
 
З початку року працівники КП «Харківжилбуд» закрили понад 640 вікон у квартирах, місцях загального користування та на техповерхах, відремонтували понад 270 дверей і встановили вісім нових дверей. Також вони відремонтували 28 покрівель, відновили стіни, перекриття і під'їзди у 17 будинках, пошкоджених після обстрілів. 
 
 
Зараз триває ремонт покрівель у житлових будинках на вул. Миру, вул. Біблика, вул. Енергетичній, вул. Франтішека Крала, вул. Мохнацькій, вул. Тархова, вул. Шарикова, у в-ді Фесенківському, на пр. Героїв Харкова та пр. Героїв Сталінграда. Крім того, тривають відновлювальні роботи у пошкоджених будинках у пров. Северина Потоцького та на пр. Героїв Харкова. 
 
 
Також працівники підприємства долучились до міської акції «Зелена весна» та провели ремонт/демонтаж 628 елементів благоустрою та дитячих/спортивних майданчиків, привели до ладу території майданчиків в Індустріальному районі.
 
 
Источник:   Міськрада
Тэги:  будинки, ремонт, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день