03.02.2023  15:21   Дмитро Колонєй

Комунальники оперативно ремонтують мережі в постраждалому районі Харкова

Про технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж Салтівки поінформували у КП «Харківводоканал».

Моніторять стан та ремониують мережі в постраждалому районі Харкова комунальники
 
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на   КП «Харківводоканал», бригади дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району Комплексу «Харківводовідведення» оперативно ремонтують комунікації.
 
За словами начальника дільниці Андрій Євдошенко, нещодавно масштабні комплексні відновлювальні роботи виконали на внутрішньобудинкових системах у будинках на пр. Ювілейному та вул. Валентинівській.
 
Моніторять стан та ремониують мережі в постраждалому районі Харкова комунальники
 
«Системно проводимо технічне обслуговування та профілактику внутрішньобудинкових систем, щоб покращити стан справ із комунікаціями в одному з найбільш постраждалих від ворога районів міста. Про це свідчить і зниження кількості звернень від мешканців. Незважаючи на те, що багато харків'ян повернулися, щодня маємо не більше 50 заявок», - поінформував Андрій Євдошенко.
 
Також начальник дільниці зазначив, що ремонтники підрозділу беруть активну участь у наданні допомоги сусідньому району, а також при облаштуванні «пунктів незламності». У пріоритеті й належний технічний стан підвальних приміщень, які слугують укриттями під час обстрілів.
 
Источник:   Міскрада
Тэги:  вода, харьков, ремонт, харків
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день