01.02.2023  16:36   Дмитро Колонєй

Харків за новим Генпланом має стати самодостатнім містом - Ігор Терехов

Про це мер Харкова поінформував на зустрічі з колективом Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Харків за новим Генпланом має стати самодостатнім містом - Ігор Терехов
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланням на Міськраду, мер Харкова Ігор Терехов на зустрічі з колективом Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України зазначив, що Генеральний план міста Харкова буде спрямований на створення нової економічної моделі розвитку.
 
За словами Ігоря Терехова Харків має стати самодостатнім містом, у якому людям хотілося б жити та працювати. Саме на це спрямовані зусилля розробників плану на чолі з британським архітектором Норманом Фостером.
 
«Це не просто намальована архітектура. Генеральний план - це дорожня карта для наших майбутніх поколінь. Там приділена велика увага економіці, яка є фундаментом розвитку всіх сфер життєдіяльності. Ми проєктуємо те, чого ніколи не було в жодному місті України. Це буде покроковий план дій, до створення якого залучені найбільші економісти Оксфорда та Гарварда. Під це приходитимуть інвестиції», - розповів Ігор Терехов.
 
За словами мера, у місті планується будувати індустріальні та наукові парки.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день