
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254229-spagetti-z-kabachkiv-tushkovani-z-pomidorami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254229-spagetti-z-kabachkiv-tushkovani-z-pomidorami
Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
Нетривіальна та ефектна страва з популярних овочів.

Як пише РЕДПОСТ, не тільки влітку, але і взимку є багато можливостей поексперементувати овочевими стравами.
Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
Продукти:
- ½ столової ложки оливкової олії;
- 3 зубчики часнику;
- 350 г невеликих помідорів;
- щіпка паприки;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець - за смаком;
- 1 великий кабачок;
- кілька листя базиліка.
Покрковий реуепт приготування
- Подрібніть часник
- Поріжте навпіл або на четвертинки помідори
- Поставте сковороду на сильний вогонь та розігрійте олію.
- Викладіть подрібнений часник і обсмажуйте 30 секунд.
- Додайте порізані помідори, паприку, сіль і перець.
- Тушкуйте під кришкою на повільному вогні приблизно 15 хвилин, поки помідори не пом'якшаться.
- Наріжте кабачок спіраллю або довгими тонкими смужками. Якщо овоч молодий, чистити його не потрібно.
- Викладіть у сковороду кабачок та рубаний базилік.
- Приправте блюдо сіллю і готуйте на середньому вогні 2-4 хвилини, періодично струшуючи сковороду.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з брокколі, беконом, цибулею, виноградом та насінням.
.